skip to Main Content

Onze bedrukte, hippe mondkapjes voelen aangenaam tijdens het dragen. Ze zijn wasbaar en herbruikbaar. Lever een eigen ontwerp aan of maak een keuze uit de vele standaard ontwerpen!

Bescherming

De 2-laags full-colour bedrukte mondkapjes/gezichtsmaskers worden gemaakt van hoogwaardig materiaal dat ook gebruikt wordt voor medische kleding (CEN/TS14237;2015) De buitenlaag is van microfiber (100% polyester, 105 g/m2) en de binnenlaag van 50% katoen / 50% polyester (180 g/m2), en het materiaal is OEKO TEX-100 gecertificeerd.

Gebruik en wassen

Het masker heeft elastische banden voor de oren, voelt zacht aan en past zich strak en gemakkelijk aan je gezicht, mede dankzij het aanpasbare deel op de neus.

De mondkapjes zijn wasbaar, herbruikbaar en gebruiksvriendelijk. Ze zijn gemakkelijk om door te ademen en geven normaal geen bijwerkingen op je gezicht. Ze zijn ideaal om te gebruiken in het OV, de supermarkt en andere drukke plekken zoals winkelcentra en parken.

Kies een standaard ontwerp of lever je eigen artwork aan door een geschikt bestand te sturen van 19x19cm. Minimale afname voor de bedrukte mondkapjes is 10 stuks per ontwerp.
Minimale afname voor de onbedrukte standaard mondkapjes is ook 10 stuks (kleuren zijn wit, rood, lichtblauw en donkerblauw)

Instructies voor desinfectie:
Na elk gebruik adviseren we het masker te desinfecteren: giet kokend water over het masker of was op 60-90 graden Celsius en strijk het dan op 200 graden Celsius. Geadviseerd wordt om de maskers maximaal 50x te wassen.

Levertijd ca. 7-10 werkdagen.

Back To Top